ALLERGIE EN INTOLERANTIE

DE MENING VAN DE DOKTER

VOORBEELD UITSLAG

TARIEVEN

VEEL GESTELDE VRAGEN

BESTELLEN

VACATURES

CONTACT

WAT HOUDT DE FIT-TEST PRECIES IN

ACNE, NETELROOS & CELLULITUS

OVERGEWICHT EN INTOLERANTIE

PDS, DIARREE & SPIJSVERTERING

ALGEMEEN

HET BELANG VAN GEZONDE VOEDING

DIABETES EN VOEDING

SPECIAAL VOOR DIABETESPATI╦NTEN

NAALDLOOS INJECTEREN

De darmwand kan te poreus worden als gevolg van allergische reacties die op de darmwand zelf inwerken waardoor deze een deel van de beschermende werking verliest. Daardoor kunnen Voedsel macro-moleculen in de bloedbaan komen. Deze onvolledig verteerde prote´nes en endoge toxines in het bloed worden als 'vreemd' beschouwd waardoor de witte bloedlichaampjes hun chemische inhoud vrijgeven. Beschadiging en ontsteking van het omliggende weefsel is het gevolg van overstimulering van dit systeem, meestal heeft dit ook tot gevolg dat het lichaam teveel vocht vasthoudt. Een tekort aan het enzym IgA (een beschermend bestanddeel in onze ingewanden) kan hetzelfde effect veroorzaken.

Door een verkeerd dieet of een defect in een van de ontgiftingsystemen van het lichaam kan, bij het gebruik van chemische toevoegingen en zelfs natuurlijke pharmacoactieve stoffen, verstoring van het metabolisme of het immuunsysteem optreden.

Als u daarom uw overgewicht definitief kwijt wilt raken is het belangrijk de spijsverteringfuncties en de invloed daarvan op het functioneren van (het onderbewuste deel) de hersenen te verbeteren door intolerant voedsel uit uw menu te verwijderen.


VORIGE