ALLERGIE EN INTOLERANTIE

DE MENING VAN DE DOKTER

VOORBEELD UITSLAG

TARIEVEN

VEEL GESTELDE VRAGEN

BESTELLEN

VACATURES

CONTACT

WAT HOUDT DE FIT-TEST PRECIES IN

ACNE, NETELROOS & CELLULITUS

OVERGEWICHT EN INTOLERANTIE

PDS, DIARREE & SPIJSVERTERING

ALGEMEEN

HET BELANG VAN GEZONDE VOEDING

DIABETES EN VOEDING

SPECIAAL VOOR DIABETESPATIËNTEN

NAALDLOOS INJECTEREN

Bent u te zwaar? Heeft u last van migraine, werkt uw spijsvertering niet goed of wordt u geplaagd door hooikoorts of astma? Over de hele wereld zijn er al meer dan 100.000 mensen die met behulp van de Food Intolerant Test hun gezondheid problemen hebben kunnen verminderen en vaak zelfs geheel hebben kunnen genezen.


Overgevoeligheid voor uw dagelijks voedsel wordt te vaak niet herkend als de mogelijke oorzaak van gezondheidsklachten. Toch is het een probleem dat veel vaker voorkomt dan wij denken. Indien u al van alles heeft geprobeerd en het leverde allemaal niets op, dan zou het kunnen dat u overgevoelig, dat wil zeggen, intolerant bent voor sommige van de dingen die u eet.
De FIT Test geeft aan voor welk voedsel u intolerant bent - dat kunnen producten zijn die u dagelijks eet - en die uw problemen met overgewicht of andere 'ongrijpbare' klachten veroorzaken. Door simpelweg die producten van uw menu te schrappen kunt u uw gewicht op peil brengen of uw gezondheidsklachten op een natuurlijke manier verminderen of zelfs geheel oplossen. Daarbij kunt u van producten waarvoor u niet intolerant bent eten zoveel als u wilt. 

Na de “Voedsel intolerantie test” bent u niet gebonden aan een lastig dieet of dure pillen of poeders. U krijgt van ons een voeding advies dat net zo uniek is als uzelf bent. Ons advies is eenvoudig in de praktijk te brengen en u kunt normaal eten van dingen die u lekker vind en die goed voor u zijn. Na de FIT Test hoeft u geen pillen, poeders of drankjes te nemen, u eet uitsluitend gezond voedsel.