ALLERGIE EN INTOLERANTIE

DE MENING VAN DE DOKTER

VOORBEELD UITSLAG

TARIEVEN

VEEL GESTELDE VRAGEN

BESTELLEN

VACATURES

CONTACT

WAT HOUDT DE FIT-TEST PRECIES IN

ACNE, NETELROOS & CELLULITUS

OVERGEWICHT EN INTOLERANTIE

PDS, DIARREE & SPIJSVERTERING

ALGEMEEN

HET BELANG VAN GEZONDE VOEDING

DIABETES EN VOEDING

SPECIAAL VOOR DIABETESPATIňNTEN

NAALDLOOS INJECTEREN

De mening van de dokter

John Magauran (Huisarts)
"Sommige voedselsoorten zijn goed voor de ene persoon terwijl anderen er ziek van worden.... Ik beveel de voedsel intolerantie test aan voor iedereen die af wil slanken of simpelweg zijn of haar lichamelijke conditie wil verbeteren omdat ik heb ervaren dat het werkt!"

Douglas Sandberg (Kinderarts)

"Voedsel intolerantie of overgevoeligheid kan heel verschillende problemen veroorzaken. Het kan invloed hebben op de spijsvertering, op het hoofd - migraine of hoofdpijn -, de longen - in de vorm van ademhalingsproblemen - en de huid in de vorm van eczeem, uitslag en psoriasis"

Peter Fell (Huisarts)
"Een voedsel intolerantie is meestal het gevolg van een overbelasting van het systeem wat uiteindelijk de problemen veroorzaakt. In het bijzonder bij kinderen veroorzaken voedsel toevoegingen zoals kleurstoffen gedragsproblemen of hyperactiviteit. Door deze chemische stoffen te elimineren zien we gewoonlijk verbetering. De FIT Test is snel en zonder complicaties uit te voeren waardoor we binnen korte tijd kunnen doen waar we anders weken of zelfs maanden voor nodig hebben.

Dr Stephen Schimpf (Specialist preventieve geneeskunde en immuuntherapie)
"Ik leg aan mijn patiŽnten uit dat het noodzakelijk is te weten waarvoor ze intolerant zijn. Een van mijn grootste successen betreft de leden van het skiteam die Olympische prijzen wonnen."

Dr Barbara Solomon (Internist)
"PatiŽnten die probeerden af te vallen ondervonden het 'jojo-effect' tot het moment waarop zij hun intolerante voedsel elimineerden."

Dr Stephen Smith (Specialist allergie en huidziektes)
"Een van de positieve bijwerkingen van de voedsel intolerantie test is dat veel van mijn patiŽnten ook afvielen."

Dr James F. Bain (Huisarts)
"Wij vinden de voedsel intolerantie test een waardevol hulpmiddel als onderdeel van onze therapie om blijvend af te slanken."

Leland Green (Allergie specialist)
"Naar mijn mening is de voedsel intolerantie test een zeer bruikbaar hulpmiddel bij de diagnose. Vooral interessant was het geval van een jonge vrouw met eosinophile gastroenteritis. Een buitengewoon moeilijke behandeling tot we met de voedsel intolerantie test konden vaststellen wat haar intolerantieís waren. Ik heb ook bij veel andere patiŽnten gezien dat zij gewicht verliezen als zij zich houden aan de uitslag en dat dit gewichtsverlies niet het gevolg is van calorie-reductie".

Walter Ward (Allergie specialist)
Ik heb de test veel gebruikt in de afgelopen jaren en heb vooral goede resultaten bereikt bij
de meer gecompliceerde gevallen. Ook voor het testen van reacties op kleurstoffen, chemicaliŽn en
antibiotica is de test erg bruikbaar."