ALLERGIE EN INTOLERANTIE

DE MENING VAN DE DOKTER

VOORBEELD UITSLAG

TARIEVEN

VEEL GESTELDE VRAGEN

BESTELLEN

VACATURES

CONTACT

WAT HOUDT DE FIT-TEST PRECIES IN

ACNE, NETELROOS & CELLULITUS

OVERGEWICHT EN INTOLERANTIE

PDS, DIARREE & SPIJSVERTERING

ALGEMEEN

HET BELANG VAN GEZONDE VOEDING

DIABETES EN VOEDING

SPECIAAL VOOR DIABETESPATI╦NTEN

NAALDLOOS INJECTEREN

Veel gestelde vragen

Waarom zou ik de FIT Test moeten doen?
Als u last heeft van overgewicht, onverklaarbare problemen met uw spijsvertering, zoals chronische diarree of constipatie, als u vervelende huid problemen heeft of chronisch lijdt onder hoofdpijnen of migraine, dan zijn dat duidelijke redenen om te overwegen de FIT Test te doen!

Is het makkelijk om een FIT Test te doen?
Ja! - U kunt bellen of een email te sturen en we maken een afspraak waar en wanneer het u schikt.

Is de FIT Test wetenschappelijk bewezen?
Ja! - Wetenschappers uit onder meer De Verenigde Staten, Engeland, Denemarken, Oostenrijk en Zuid-Afrika hebben onderzoek verricht. U kunt natuurlijk altijd contact opnemen met ons laboratorium wanneer u twijfels en/of vragen heeft.

Wordt de FIT Test vergoed door de ziektekostenverzekeraar?
Er zijn verschillende ziektekostenverzekeraars die de Food Intolerance Test vergoeden. Wij raden u aan om zelf contact met uw verzekeraaar op te nemen om te weten of u de test geheel of gedeeltelijk vergoed krijgt.

Waarom is de FIT Test beter dan de rest?
Om te beginnen gebruiken wij de meest moderne apparatuur om de FIT
Test uit te voeren.

Het fascinerende van de FIT
Test is dat wij in ons laboratorium kunnen simuleren wat er in uw bloed gebeurt als u bepaalde voedingsstoffen gebruikt. Overgevoeligheid voor voedsel omvat verschillende reacties, zoals farmacologische en toxische reacties en reacties van het immuun systeem.

De FIT
Test is ontwikkeld zonder de beperkingen van de andere methoden. De FIT Test is niet afhankelijk van een enkele specifieke reactie. Wij analyseren alle gebruikelijke mechanismen die onderdeel uit kunnen maken van een intolerante reactie.

Kun je zomaar producten uit je dagelijkse menu verwijderen?
Wij stimuleren een uitgebalanceerd voedingsplan opdat u voldoende binnenkrijgt aan vitamines, mineralen en andere voedingsstoffen. De resultaten van onze test worden gepresenteerd op een wijze die bevordert dat u uw menu op een verantwoorde wijze kunt aanpassen.

Zal de FIT Test mijn probleem verhelpen?
Jammer genoeg kunnen wij u dat niet garanderen, alhoewel in een groot aantal gevallen spectaculaire verbeteringen geconstateerd worden is het menselijk lichaam een zodanig complex systeem dat ook andere oorzaken mogelijk zijn. Daarom adviseren wij u om in samenspraak met een van de artsen die de FIT
Test ondersteunen tot een beslissing te komen. Daarna vernemen wij graag van u hoe succesvol u bent geweest!

Kan ik in termijnen betalen?
Wij bieden u de mogelijkheid zonder extra kosten in 2 maandelijkse termijnen te betalen.

Waar kan ik de FIT Test laten doen?
Wij hebben van u een buisje bloed nodig om de FIT
Test te kunnen uitvoeren. Bloed mag uitsluitend afgenomen worden door artsen en hiervoor opgeleide verpleegkundigen. Overleg met uw huisarts of een kliniek in uw omgeving. Ook kunt u gebruik maken van een van de artsen die bij FIT zijn aangesloten. U kunt uiteraard ook contact met ons opnemen voor het maken van een afspraak op een van onze locaties.